torsdag 16 oktober 2008

vagnköp, korttagning,

Idag har det hänt en hel del, först var jag på Elvan och tog kort trodde jag skulle tuppa av när jag kom in, vi var 73 st som var anmälda och sen var det några som skulle ta som inte anmält sig,
och det började vid 9 och jag kom dit 10över och vet ni när vi kom ut... KVART ÖVER 12.... och då var det 20 kvar som skulle ta... snacka om att det tog tid.. albin var något trött och precis när våran grupp skulle gå in och ta kort så somnade han, men vi lämnade företräde till några och sen gick vi in när han hade ätit lite och så underbart kortet blev =)) så himla nöjd min grabb är så himla duktig =))
längtar tills vi får hem det.. =))

och sen åkte jag till johanna och köpte en vagn =)) så underbar är supernöjd!!! och billig var den oxå =)) det är ju alltid ett + =)) så nu har jag en vagn att ha hos pappa, men funderar på att ha den nya hemma och ha Gracon hos pappa, gillar Carenan bättre =))

i morgon bär det av till norrköping har bestämt mig nu =) övningar blir det fler av och slipper sitta själv hela helgen =))

nehe nu ska jag ta lilleman han börjar bli trött och myssugen och mys med lilleman tackar man ju inte nej till han är ju underbar =)) min lilla prins =))

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan jag skulle ha gort samma sak ang vangnarna. kramizzzzzzz t i stan

Linda sa...

Jaa det tog lite tid... =) Va bra att korten blev bra... jag blev nöjd med Lucas bilder med =)

Malin-westerback sa...

Adrian tog kort på dagis igår.. vet dock inte hur de blev så de får bli en överraskning när de kommer hem =).. förra kortet vart kanon bra.. visst är de bra härligt med de små =).. kram Malin