fredag 30 januari 2009

babysim och lite annat....

åh vad trevligt det var igår måste säga det igen =) ... älskar denna människa och hennes kille dom är bara underbara människor du har hittat helt rätt!!!!! är så skönt att se dig lycklig igen =))


idag så packade vi grejorna i väskan och sen mötte vi upp malin, Lucas och Jenna och sen bar det av till Netto och handlade lite och sen sa vi hej då och albin och jag gick vidare till Ö&B jag köpte ett hänglås hittar inte dom jag har här hemma, hittade även ett PS2 spel för 99kr =) sing star så nu är det bara mickar som saknas någon som har!!!?? och fler spel jag vill ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sen efter det så bar det av till simhallen för babysim och albin bara älskar det, så jag betalade idag och sen köpte även ett par badbyxor åt albin hehe dom andra börjar vara på gränsen hehe men dom var itne så dyra hehe 1kr på tradera så det gör ju inget att han växte ur dom så fort.
sen fikade efter det och albin satt och gnällde lite och helt plötsligt så brakade det bara till och luktade ILLA, så tog med för att byta på honom och han hade skitit ner sig totalt och luktade inte gott kan jag säga... så han fick vara utan body men vi gick ju hem med en gång så det gjorde ju inte något, jag hade en extra tröja till honom så det var ju tur det =))

sen mötte jag tessan här hemma hehe =) han ju ses en snabbis ialla fall =) får snart ses igen =)

nehe nu ska jag se om jag får i mig något att äta andreas tog en matlåda han är ju hemma från jobbet och är sjuk och ska vara hemma hela helgen.

nej nu ska jag ta något att äta... Byye

och sys om en månad kommer jag och hälsar på saknar er alla så fasligt mycket!!!!

6 kommentarer:

Malin-westerback sa...

Hej.. Ja de va synd, de hade varit trevligt =)... jag kan skicka receptet till dej om du vill? Har du msn? kram malin

Malin-westerback sa...

Tack =)... så fort jag får tid så ska jag skriva ner de o skicka =).. kram

Anonym sa...

Så bra att du fått träffa 2 underbara människor. Men du vågar inte nämna dom vid namn, alla vet ju att det är Camilla och hennes kille du menar.
Vilken tur att hon är så lycklig då med sin nya kille.
Var hon inte det med sin tidigare, konstig hon var tillsammans med han i sex år och skaffade barn.
Men den nya kanske är lika slarvig som Camilla och då passar dom ju bra ihop.
Jakobs pappa är det i alla fall ordning och reda på. Det var ju han som fick sköta det mesta under tiden de var tillsammans.
Konstigt att ni som var sådana ovänner har blitt sådana bra vänner. Men hon måste väl ha någon som kan snoka åt henne i Västervik.
Men det är ju klart, lika barn leka bäst som man brukar säga.

// En vän från det förflutna.

Anonym sa...

Hej, träffade du camilla igår? Tänkte om hon hade varit i V-vik? kram från Thessan

Malin sa...

Du har blivit utmanad!!! Gå in på min sida och kolla inlägget!

Malin-westerback sa...

Ursäkta mej, men vilken "trevlig" o barnslig kommentar du har fått på ditt inlägg... kan inte va kul..Har inte med saken o gör o jag vet inte vem den ena eller andra är, men jag reagerade bara... o anonym oxå?.. sorry kramar malin