måndag 21 september 2009

ja då var det måndag igen... jobbat som vanligt men trivs jätte bra, och det är ju skönt =) skulle haft ljusparty idag men blev inget... tyvärr.. men det kommer fler tåg... ingen som är intresserad av att ha ett party?? jag måste komma igång!!! **ja jag ber faktiskt om lite starthjälp här!!!!*** =))

igår var vi hos malin, Jenna och lucas och lekte =)) Julia och albin var med oxå =)) alltid lika trevligt =)) vi bestämde att vi ska ha tjej dag 1gång/månad och det ska bli så Kul =))) har bokat lokalen så det är klart =)) ska bli härligt!! KARLARNA ÄR BANNLYSTA!!!!! hehe
blir bara vi tjejer, vin och god mat och pyssel och massa snack =))

imorgon ska vi på möte på dagis, sen på onsdag kommer sofie en sväng, på torsdag jobbar man ända in på kvällen och på fredag ska jag nog försöka baka lite på kvällen och på lördag ska vi på kalas och på söndag blir det slappdag om inte några kanske vill leka??(till malin och julia!!!)

fick ett erbjudande att hänga med till Ullared på lördag men andreas jobbar och helgen är full så tyvärr.... Fasen oxå är så jäkla sugen på att åka.... men kanske i november att vi ska åka... blir att handla alla julklappar och allt annat oxå... för delen hehe =))

nehe nu ska jag göra välling till albin

ha de bra allihopa!!

5 kommentarer:

Johanna sa...

scooter 700 takon 200 ch carenan vet jag inte än. quinnyn 200.:) jasså börjar förrådet sina:) kram

Nuzzlan sa...

kan jag komma ut på fredag och kolla på dom?? jag är intresserad av takon och quinnyn =))

Johanna sa...

självklart:)

Julia sa...

Du är väl inte vagngalen va?! =D

soffi7 sa...

Hej! Fick inte ditt sms.
Skönt att jag såg henne. tänkte inte gå åt det hållet först. Säg åt dom att byta halsband om hon springer iväg igen.